Επικοινωνία     
  • hotel1
  • hotel3

Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο της πόλης και είναι το πιο κεντρικότερα τοποθετημένο ξενοδοχείο στο Λουτράκι. Μια αναπνοή μακριά από όλες τις σημαντικές δραστηριότητες της πόλης και την κεντρική παραλία, με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές περιοχές με αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Μόλις 20 μέτρα από τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων και 50 μέτρα από την παραλία.

Το Λουτράκι απέχει ακριβώς :
• Από την Αθήνα: 80 χλμ
• Από την Κόρινθο: 8 χλμ
• Από την Πάτρα: 138 χλμ (Η Πάτρα είναι ένας σημαντικός θαλάσσιος λιμένας που συνδέει την Ελλάδα με την Ιταλία)

Οδικώς, το Λουτράκι συνδέεται με :
• Την Αθήνα (και τον διεθνή αερολιμένα της Αθήνας) μέσω της νέας εθνικής οδού Αττική Οδός και της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου (50 λεπτά)
• Την Πάτρα και την δυτική Πελοπόννησο από την εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών (1 ώρα και 30 λεπτά)
• Την Τρίπολη και γενικά με τη νότια Πελοπόννησο, από τη νέα εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως
• Από την Αθήνα ή την Πάτρα για Κόρινθο και Λουτράκι υπάρχουν λεωφορεία κάθε 30 λεπτά

Με το τρένο
Ο νέος προαστιακός σιδηρόδρομος (γραμμή 1 αερολιμένας της Αθήνας - Κόρινθος και γραμμή 2 Αθήνα - Κόρινθος) παρέχει εύκολη και άνετη μεταφορά, έτσι σε 1 ώρα και 5 λεπτά βρίσκεστε στην Κόρινθο. Από εκεί με ταξί μπορείτε εύκολα να είστε στο Λουτράκι σε 10 λεπτά.

Ο αερολιμένας
Το Λουτράκι εξυπηρετείται από το νέο διεθνή αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας, ο οποίος έχει άμεσες προγραμματισμένες πτήσεις σχεδόν σε όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και άλλες μεγάλες πόλεις σε όλη την ήπειρο, καθώς επίσης και στη Βόρεια Αμερική, την Ασία, την Αυστραλία και την Αφρική. Το Αεροδρόμιο είναι η βάση των δύο ελληνικών αερογραμμών, της Ολυμπιακής Αεροπορίας και της Aegean Airlines, η οποίες προσφέρουν τις πολυάριθμες διεθνείς πτήσεις εκτός από ένα απέραντο εσωτερικό δίκτυο.

Οι λιμένες
Η Πάτρα είναι η σημαντικότερη δυτική πύλη στην Ελλάδα, με τις πολυάριθμες καθημερινές συνδέσεις με τα λιμάνια του Πρίντεζι, του Μπάρι, της Αγκώνας, της Βενετίας και της Τεργέστης.

Πως θα μας βρείτε
• Από την Αθήνα: Ακολουθήστε τον αυτοκινητόδρομο Ε-94 Αθηνών-Κορίνθου προς τα δυτικά και βγείτε στην έξοδο που γράφει Λουτράκι, αμέσως πριν φτάσετε στον Ισθμό της Κορίνθου.
• Από τον αερολιμένα της Αθήνας: Ακολουθήστε τον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού και ακολουθήστε τις ταμπέλες προς Ελευσίνα. Στο τέλος της Αττικής Οδού οδηγήστε άμεσα στον αυτοκινητόδρομο Ε-94 Αθηνών-Κορίνθου. Ακολουθήστε τις ταμπέλες προς Κόρινθο και βγείτε από τον αυτοκινητόδρομο στην έξοδο που γράφει Λουτράκι, αμέσως πριν φτάσετε στον Ισθμό της Κορίνθου.
• Από Πάτρα: Aκολουθήστε τον αυτοκινητόδρομο Ε-65, προς την Αθήνα και βγείτε από τον αυτοκινητόδρομο στην έξοδο που γράφει Λουτράκι, ακριβώς μετά από την πόλη της Κορίνθου.

Online Κρατήσεις

Book Online
Κάντε τώρα κράτηση online και απολαύστε τη διαμονής σας στο Ξενοδοχείο Μητζίθρας.


Hotel Mitzithras
Copyright 2016

25 El. Venizelou Ave, Loutraki, 20300
+30 27440 26795
+30 27440 26260 (switchboard)Ενημερώσεις

Τελευταία Νέα
Προσφορές
Events
Social Media

Τοποθεσία

Σχετικά με Λουτράκι
Προορισμοί
Σημεία ενδιαφέροντος

Follow us